Om John Tefke

Kandidat for de Konservative i Lyngby-Taarbæk Kommune, ved kommunalvalget 2017

Jeg er født og opvokset i Lundtofte, og har boet de sidste 26 år i Eremitageparken. Igennem mine job har jeg arbejdet ca. 30 år i kommunen på fire arbejdspladser, så jeg har rigtig godt kendskab til mange kroge af kommunen.  

Jeg er gift med Lotte, siden 1987. I mit civile liv er jeg ansat på Danica Pension og arbejder med risikovurdering. Jeg har i dag to voksne børn på hhv. 23 og 26 år, som begge har været igennem kommunens børnehave og skoler.

Jeg har igennem mange år været frivillig leder i både Lundtofte Boldklub og Hjerteforeningen Motionsklub Dyrehaven. I en forening skal man motiverer frivillige ledere og få en organisation til at fungere. Det har faktisk gået meget god i mine næsten 20 år som formand i Lundtofte Boldklub. Et pænt stigende medlemstal, en god økonomi med overskud hvert år, samtidig med vi har kunne rekrutterer frivillige leder og fastholde dem. Herudover har jeg i 9 år siddet i DBU´s repræsentantskab, med deltagelse i flere udvalg og en kommission der arbejdede med strukturen i Superligaen og divisionerne. Jeg har derfor en god erfaring i at forhandle og opnå resultater.

Der er som regel flere interesser i en forening fx bredde og konkurrence, her gælder det om at kunne forhandle og tilgodese alle. Der kommer henvendelser/problemstillinger fra bl.a. ledere, medlemmer, forældre og forvaltning, hvor der skal findes løsninger – disse erfaringer kan jeg forhåbentlig gøre brug af i kommunalbestyrelsen, når jeg bliver valgt ind.

Jeg har i min tid i Boldklubben været med til at planlægge større arrangementer – og var én af arkitekterne bag ved kunstgræsbanen i Lundtofte, der blev udført i tæt samarbejde med LTK. Jeg stod for “byggestyringen”.

På min min arbejdsplads har jeg igennem flere år været tillidsmand, en opgave som var spændende og affødt af min naturlige interesse for både kollegaer og virksomheden. 

 

Priser jeg har modtaget:

I 2017  fik jeg Årets idrætslederpris, i Lyngby Taarbæk kommune. Sofia Osmani stod for overrækkelse af årets prisen.

I 2014 fik jeg ved F.I.L”s repræsentantskabsmøde overrakt Mogens Preisz Idrætslederpris, en af de fineste idrætspriser i Lyngby-Taarbæk kommune, opkaldt efter foreningens formand gennem mange år, Mogens Preisz,

I 2009 fik jeg Jyske Banks Gør en forskel prisen, som jeg  fik overrakt ved SBU’s delegeretmøde i Roskilde Kongrescenter lørdag 10. januar 2009.

I 1983 fik jeg Det Grønne Områdes Idrætslederpris.