Om John Tefke

Medlem af kommunalbestyrelsen for de Konservative i Lyngby-Taarbæk Kommune.

  • Formand Byplanudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Ældre- og Omsorgsudvalget

Jeg er født og opvokset i Lundtofte, og har boet de sidste 30 år i Eremitageparken. Igennem mine job har jeg arbejdet ca. 30 år i kommunen på fire arbejdspladser, så jeg har rigtig godt kendskab til mange kroge af kommunen.  

Jeg er så heldig, at jeg har været gift med Lotte siden 1987. I mit civile liv er jeg ansat på Danica Pension og arbejder med risikovurdering. Jeg har i dag to voksne børn på hhv. 27 og 30 år, som begge har været igennem kommunens børnehave og skoler. Min gamle far bor på Bredebo, efter at havde boet i Lundtofteparken siden 1959, dermed oplever jeg kommunens ældrepleje på tæt hold, som pårørende. 

Jeg har igennem mange år været frivillig leder i både Lundtofte Boldklub herunder 20 år som formand og Hjerteforeningen Motionsklub Dyrehaven. Jeg har derfor en god erfaring i at forhandle og opnå resultater. Der er som regel flere interesser i en forening fx bredde og konkurrence, her gælder det om at kunne forhandle og tilgodese alle. Denne balast har jeg været glad for at have med mig i mine første fire år i Kommunalbestyrelsen. Jeg håber du vil give mig fire år mere, ved at give en personlig stemme ved John Tefke på Konservatives liste. 

Priser jeg har modtaget:

I 2017  fik jeg Årets idrætslederpris, i Lyngby Taarbæk kommune. Sofia Osmani stod for overrækkelse af årets prisen.

I 2015 udnævnt til æresmedlem i Lundtofte Boldklub

I 2014 fik jeg ved F.I.L”s repræsentantskabsmøde overrakt Mogens Preisz Idrætslederpris, en af de fineste idrætspriser i Lyngby-Taarbæk kommune, opkaldt efter foreningens formand gennem mange år, Mogens Preisz,

I 2009 fik jeg Jyske Banks Gør en forskel prisen, som jeg  fik overrakt ved SBU’s delegeretmøde i Roskilde Kongrescenter lørdag 10. januar 2009.

I 1983 fik jeg Det Grønne Områdes Idrætslederpris.