Mærkesag: Skole

Skolen er en vigtig samfundssten – det er en stor del af grobunden og grundlaget for vores fremtidige borgeres dannelse og kundskaber. Det koster, men er en god investering, hvor vi skal have opmærksomhed på niveau både for elever og lærer og samspillet med et aktivt familie og fritidsliv.

Vi ligger meget højt i mange målinger over afgangs eksamner og læsefærdigheder osv., så vi ved det gøres et rigtig flot arbejde af lærerne, vi skal dog også huske, at ikke alle er lige boglige anlagt. Vores hjælp og støtte til disse elever skal også have fokus. Vi har alle en plads i samfundets store tandhjul, og alle vores unge skal sendes afsted fra skolen med færdigheder, der giver dem et så godt fundament som muligt, på deres videre vej.

Der foretages en landsdækkende tilfredshedsundersøgelse hvert år, blandt eleverne. Her er landsgennemsnittet på 72 %. I Lyngby-Taarbæk Kommune ligger vi på 76 %, ikke så dårligt, men når vi kan ligge i toppen med karakterer, så vi jeg gerne finde ud af hvad der også kunne bringe os til tops blandt tilfredsheden hos eleverne. Jeg tror på, at  har du det godt, så er du også mere moriveret til at arbejde/modtage indlæring.

En stemme på mig er -en stemme for en fortsat skole i topmorm, men også med plads til alle og en god trvisel.