Udover mine primære fokusområder byudvikling, idræt, grønne områder, ældre, vil jeg her her mod valgets slutning  komme med et par opslag om andre emner, som også har min interesse, og som jeg nok har et blødt hjerte for.

 En af mine absolutte favoritter er vores bibliotek, det har fantastiske tilbud og favner alle aldersgrupper.

Biblioteket har Danmarks næsthøjeste udlån i Danmark, det er både bibliotektes fortjeneste, men også brugerne kvitterer for tilbuddene.

Der er mange tilbud, og jeg kan ikke nævne alle. Det fede for mig, er også at biblioteket favner alle aldre. Små børns familier valfarter her til, også forældre på barsel mødes her.

Skolebørn anvender det til opgaver. De studerende kommer her også for at sidde i ro og fred og skrive opgaver. De ældre mødes til mange af arrangementer og læser avisen.

Biblioteket har også mange arrangementer, teater, foredrag, musik, oplæsninger, forfatterbesøg, litteratur i det fri, samt deres Faglitterære Festival, som er blevet et fyrtårn inden for dette område. Medarbejderne er dygtige og meget publikumsorienteret.

Penge spiller en stor rolle for et biblioteks, og der vil næsten altid være for lidt penge. Jeg føler dog, at vi får fantastisk valuta for pengene. Biblioteket udgiver en folder med deres aktiviteter, som hustandsomdeles.

Se den godt igennem næste gang den rammer dig, der er sikkert noget du bør være med til. Hjemmesiden www.lyngbybib.dk  giver også et rigtig godt overblik over alle tilbuddene.

En stemme på John Tefke, nr. 2 på liste C, er også en stemme på en biblioteksven.