Del 2: Jeg gør en forskel – det lyder jo flot, men læs historien her

Ud over de mange store sager, jeg arbejder med i Kommunalbestyrelsen, kommer her et eksempel på, en mindre sag, som dog har stor betydning for den enkelte borger, som jeg har hjulpet.

En borger havde skrevet høringssvar til kommuneplanen, at de ønskede der kunne tillades en glans 20 på tagsten. hvor der i dag kun er tilladt glans 15. Det var ikke i mødekommet. Jeg kontaktede borgeren og fik en god snak om hvorfor der ikke tillades så høj glans på tagsten i villakvarter. Det var borgeren faktisk enig i.

Deres udfordring var deres tagsten var en speciel slags også farven var anderledes, og de havde ledt hos mange leverandører, men den laveste glans der var til at opdrive var 17. De ville gerne bevare huset oprindelige udtryk, hvilket også er noget af det lokalplanerne er med til at beskytte.

Efterfølgende kontaktede jeg Forvaltningen og de undersøgte oplysninger og kunne bekræfte borgerens oplysninger, og besked til borgeren blev, at de måtte ansøge om dispensation, men at denne situation var meget speciel, så man mener ikke at kommuneplanen skulle tilrettes. Borgeren blev meget glad og vil snart gå i gang med at ansøge.

Dette er bare en lille historie, se evt. mere på min FB side eller her på siden, for hvad jeg yderligere har opnået og arbejder for i Kommunalbestyrelsen.

Det gør en forskel, at have lokale kandidater, stem derfor personligt. Det er de personlige stemmer der afgør hvem der får pladserne.
Jeg står som nr. 2 på den Konservative liste.